Nyári táborok

Kérjük adója 1%-át a 19024804-1-43-as adószámon ajánlja fel nekünk!
Időpont: 2017. június 19-tól július 8.-ig ( 3 hét ) Előre jelzett igények esetén további két hétre is táboroztatjuk a jelentkezőket, abban az esetben, ha minimum 15 gyerek részvétele biztosított. Helyszin: A Nemzetvédelmi Egyetem Sportközpontja 1117. Bp. Mányoki u.9.


A napközis táborainkban - hétfőtől péntekig - naponta 8-16 óráig foglalkoztatjuk a gyerekeket, meleg ebéd biztosításával.Naponta kétszer úszófoglalkozást, egy tornatermi kondicionáló edzést, szabadtéri futást, görkorcsolya edzést és játékokat szervezünk a résztvevők számára. A tábori összetett versenyt hetente értékeljük - érem díjazással. Kiegészítő foglalkozásként szervezünk lovarda látogatást - lóra szállási lehetőséggel, állatkerti látogatást, valamint barlang látogatást, illetve kirándulást a budai hegyekbe. (A görkorcsolyázni is kívánók a szándékukat kérjük, hogy előre jelezzék.)A táborhelyszín:

A Nemzetvédelmi Egyetem Sportközpontja 1117. Bp. Mányoki u.9.A Gellérthegyen lévő létesítmény ( Móricz Zs. Krt. közelében, ) kiválóan megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel is. A sportprogramokra 25-m-es 5 pályás fedett uszoda – 27 c fokos vízhőmérséklettel, minden igényt kielégítő fedett sportcsarnok, gyönyörű park – szabadtéri sportpályával és a Gellért hegy „ jubileumi” parkja áll rendelkezésünkre. A főiskola kulturált éttermében oldjuk meg az ebédeltetést.

Hetente minimum 15 és maximum 100 főt tudunk táboroztatni. A létszámkeretet a jelentkezések sorrendjében töltjük fel.


Jelentkezni a már az Akaratban sportoló gyerekeknek a csoportvezető tanároknállehet az edzésidőkben. Olyan gyerekeket is fogadunk a táborainkban, akik a nyári táborban szeretnének a gyógyúszásba bekapcsolódni. Ők orvosi beutalóval jöhetnek a táborunkba. Előzetes jelentkezési szándékukat a 06 30 9 543 453 – as telefonszámon vagy az akarat@akarat.hu email címen nevük, telefonszámuk és email elérhetőségük meghagyásával kérjük jelezni. Az első hétre legkésőbb június 5.-ig kell befizetni a részvételi hozzájárulást. Lehet egy, kettő, három, négy vagy öt hétre jelentkezni.


Részvételi költség: egyhetes táborozás 20.000 Ft/fő ( 4.000 Ft/nap). Azoknak a gyerekeknek akik több hetes táborozáson vesznek részt, igyekszünk engedményt adni a második illetve a további hetek részvételi díjából.A végleges jelentkezésnél kérjük az első hét részvételi költségét, majd a tábort megkezdve - hetente a keddi napokon - a következő heti részvételi költséget befizetni.


A napközis táborainkban a tapasztalatok szerint a gyerekek fejlődése ugrásszerű. A terápiás célok okán - mással nem pótolhatóan hasznos - tehát a részvételt hangsúlyozottan ajánljuk.

Jó táborozást kíván az AKARAT tantestület

Egy hét Saalbach tökéletes rekreációt, testi-, és lelki feltöltődést biztosít az év hátralévő részére!

A saalbachi nyári túratábor időpontja:

2017.július 22 - 29.(szombattól szombatig)

Helyszín: Saalbach (Ausztria),Thurnerhof panzió

Utazás egyénileg (a klub Ford Transit kisbuszában korlátozott számban tudunk férőhelyet biztosítani.)

Részvételi költség:

18 éven felülieknek: 50 euro/nap/fő (+1,10 euro/nap/felnőtt IFA)

(18 éven aluliak kedvezményt kapnak a fenti árból !)


A részvételi költség tartalmazza:


a minden igényt kielégítő szállást 2-3 ágyas komfortos szobákban,

a félpanziós ellátást (bőséges és változatos reggeli-,illetve vacsora salátabárral),

a házban lévő kétféle szauna (infra-,finn-,) ingyenes használatát,

a multifunkciós sportpályát,

a kisgyermekek számára épített kültéri játékokat,

valamint a környék bejárásához,megismeréséhez használható JOKER kártyát (pl.a felvonók-,a strandfürdő használatát stb.)

Programok:

Fakultatív jellegű gyalogos (és érdeklődés esetén)hegyikerékpáros túrák a szálláshelyünket körbeölelő csodaszép 2000 méteres hegyeken.

(Mindenki a saját kondíciójának ,terhelhetőségének és egészségi állapotának megfelelő programot választhat.)

Esténként (fakultatív jelleggel )kötetlen beszélgetések,játékok, vetélkedők.

Jelentkezni lehet:

Varga László testnevelő tanárnál a 30/828-6270-es telefonon,valamint személyesen a Bajza utcai tanuszodában szerdánként 18-19 óra között,valamint a KSI uszodában kedden és pénteken 19-20 óra között.

Jelentkezéskor az első részletet (100 euro/fő) kérjük befizetni.

A férőhelyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük fel!